Boot huren Roermond

Boot huren in Roermond

Bij ons ervaar je de voordelen van een boot huren in Roermond. Maximale luxe ervaar je bij Sloep Huren Roermond met een opstapplaats in hartje centrum op de Roerkade. Een dag varen met familie of vrienden kan bij ons in uw eigen vertrouwde omgeving maar dan vanaf het water! De Maasplassen verkennen met onze luxe boot, heerlijk relaxen op het water.

Je hoeft namelijk niet te wachten tot je vakantie om een heerlijke vakantiedag te ervaren! We hebben het allemaal druk en willen dan ook maximaal genieten in onze vrije tijd. Dat kan met onze luxe TendR 600 sloepen!

Kosten boot huren Roermond

U kunt zo’n mooie stoere nieuwe boot huren voor een hele dag vanaf €265 incl. BTW en brandstof. Een hele dag is van 11.00 tot 17.00 uur. Extra uren zijn in overleg bij te boeken. Er passen max. 8 personen op de boot. Wij hanteren een borg van €300 welke contant voldaan dient te worden voor afvaart.

De TendR 600 heeft een comfortabele rondzit met hoge rugkussens en heeft een ruime achterbank en daarachter ligt nog een luxe Bunkussen om op te zonnen. Onze boten beschikken ook over een vast zwemplateau, zodat u gemakkelijk terug in de boot komt na het zwemmen.

Bekijk beschikbaarheid

Opstappen op de Roerkade in Roermond

Géén vaarbewijs vereist

Van 11 tot 17 uur varen vanaf € 240 (incl. brandstof)

Ruime sloep voor max. 8 personen

Tot 48 uur van tevoren kunt u de datum wijzigen

Boot huren Roermond

Wilt u met vrienden of familie een boot huren in Roermond? Het is in Roermond heerlijk vertoeven op het water. Vanaf onze opstapplaats op de Roerkade bevindt u zich direct op de Maasplassen in Roermond.

Waarom Sloep Huren Roermond?

Onze TendR 600 zijn nieuw, stoer, luxe en comfortabel
Opstappen aan de Roerkade in hartje Roermond
Inclusief brandstof
Geen vaarbewijs nodig
Persoonlijke uitleg en begeleiding
Extra uren mogelijk in overleg
Tot 48 uur van tevoren uw datum verplaatsen mits beschikbaar

 

Direct reserveren

Dagje varen met onze sloep?

 

Bekijk beschikbaarheid