Onze sloepen

Onze luxe stoere TendR 600 sloepen zijn nieuw en zeer ruim. Er passen max. 8 personen op de sloep. De TendR 600 heeft een comfortabele rondzit met hoge rugkussens en heeft een ruime achterbank en daarachter ligt nog een luxe Bunkussen om op te zonnen. Onze boten beschikken ook over een vast zwemplateau, zodat u gemakkelijk terug in de boot komt na het zwemmen.

TendR 600

Wij hebben twee TendR 600 sloepen beschikbaar voor verhuur. Onze sloepen hebben een zee van ruimte en zijn voorzien van een comfortabele rondzit voorin de boot en hebben een ruime achterbank.

De buitenboord motor bevindt zich in de geluidsisolerende bun waardoor die aan de buitenkant niet zichtbaar is. De bun is voorzien van een bunkussen welke extra zitplekken en zongelegenheid biedt en ook nog extra geluidsisolerend werkt.

Tarieven

U kunt zo’n mooie stoere nieuwe TendR 600 sloep bij ons huren voor een hele dag voor €265 (ma-do) tot €295 (vr-zo) incl. BTW en brandstof. Een hele dag is van 11.00 tot 17.00 uur. Extra uren zijn in overleg bij te boeken. Wij hanteren een borg van €300 welke contant voldaan dient te worden voor afvaart.

Waarom huren bij sloephurenroermond.nl?

Onze TendR 600 zijn nieuw, stoer, luxe en comfortabel
Opstappen aan de Roerkade in hartje Roermond
Inclusief brandstof
Geen vaarbewijs nodig
Persoonlijke uitleg en begeleiding
Extra uren mogelijk in overleg
Tot 48 uur van tevoren uw datum verplaatsen mits beschikbaar

Reserveren

Dagje varen met onze sloep?

 

Bekijk beschikbaarheid